Over mij

Wie ik ben, ik ben Elidoor, gelukkig getrouwd, moeder van twee geweldige kinderen. Daarnaast ben ik gastouder, kindercoach en psychosociaal beeldend therapeut.

Om met het ritme van mijn kinderen mee te kunnen leven en te ontwikkelen besloot ik 10 jaar geleden om gastouder te worden. Ik vind het heerlijk om met deze kadans mee te bewegen en zo ook meer kinderen in de opvoeding mee te nemen. 

Om kinderen vrij te laten tekenen, schilderen of knutselen, mag er bij mij een beetje chaos zijn, zo komt het creatieve proces op gang. Het is heel erg mooi als je kinderen ziet die niet meer willen stoppen en verdiept zijn. 

Dat is waar ik het voor doe! Ik geniet van alle kinderen die door doen en onderzoeken in een flow terecht komen. Dit zijn 'magische momenten'. Het kind vergeet de wereld om zich heen en er ontstaat verwondering en blijdschap.  En dan zul je misschien denken dat kinderen die 0 of 1 jaar zijn niet in zulke staat terecht komen. Nou dan heb je het mis. Ook al zijn kinderen nog zo jong. Zelf ontdekken en onderzoeken zorgt ervoor dat het kind op kan gaan in de fantasie van het spel. Het zijn magische momenten waarop ze tot hun eigen verbazing iets verrassends tegenkomen: wauw! 


 Opleidingen: 

  • Masterclass hooggevoeligheid bij kinderen, bij hooggevoelig heel gewoon.
  • Vrije Academie het Pad. Psychosociaal Therapeut Beeldend (in opleiding)
  • Psychosociaal beeldend coach
  • ACT4Kids therapie
  • Applicatiecursus Antroposofie Pedagogie
  • Academie voor ouders (Rudolf Steiner College) 
  • EHBO voor kinderen
  • Piet Zwart Instituut - Master of Fine Arts 
  • Kunstacademie - St.Joost
  • MDGO-VZ